Ricinolja+cellmatning?

Nu sitter jag med ricinolja i håret, ska se om det funkar, det ska ju tydligen få håret att växa snabbare?
Så nu testar jag det och hoppas på det bästa! ska läsa en bok nu eller nått så länge, ska vara en duktig flicka. åh såå måste jag välja gymnasium idag.. åh ångest typ? vill inte men ändå vill jag så fort som möjlig från fucking påvelund! Men vet lixom inte vad jag ska välja tänk om man väljer fel? kommer typ ångra det hela livet??? nee.. men typ..

Asså jag trodde att oljan skulle vara typ som olivolja men den e sjukt fet.


och så måste jag ba säga att jag använder "cellmatning" som är sånn man ta på det man vill ska läka snabbt typ. Det är en gel som "matar" cellerna så de bygger nya och bygger upp sig själva snabbare typ. Väldigt bra för dej som är pillig och inte kan låta bli att riva upp din stackars hud. Det funkar bra för mig, jag ser iaf skillnaden.


hahahah.. så kul har jag med mig själv.. hehe


You make my horse shit

idag var det roliga påvelund som vanligt, och så var det två provn, matte och biologi.. det var mitt inledande rad som ska få alla att fortsätta att läsa, "göra läsaren intreserad så han/hon vill läsa mer" yes.
Idag sen var jag och kollade på kläder med tha bauer, hittade ett par byxor medans thaa bauer hittade en helt ny gaderob typ

Så nu sitter jag och gör inget.. hehe väntar på "halv åtta hos mig" har lixom inget bättre för mej just nu. Njuter ba lite av att inte ha några läxor typ? eller inte så många iaf.

hahaha bilden är så jävla sann va!  haahaha! love alla dom sånna e så roliga!!

Godnatt,Godmidda,Goddag



Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Är så sjukt trött på morgorna lixom. Så nu går jag och lägger mig. Tagga skolan imon då. Biologi prov och jag måste få MVG anarsh e jag död.

ª√˛¸ƒ∂ßœıüµ†®éΩ••ß∂ƒ give him to me

hehe kollar på film igen.. men innan så åt vi midda med stackeliusarna men nu är det STEP UP, så bra e den. Och Channing tatum är så jävla snygg! haha han e så bra oxå, som när hon ba "...and bring taights!" och han ba "tights?!" haah love him.
ne nu ska jag fortsatta dregla lite mer..hihi

åh nu kom jag att tänka på Dear John.. åh den är så sjukt sorlig, gräät typ hela filmen.. fick typ ont i huvet. åhh såå lesen





































†††

Hemma nu från en skän promenad, var ute och gick ganska länge. Vi gick vid rödasten typ. Men nu sitter jag och kollar på en jätte läskig film som pappa satte på som han tyckte jag skulle se typ, haha den heter Priest.
Men nu ska jag försöka förstå denna invecklade super äckliga film.
(((Ah ba så ni vet skriver jag inte allt på bloggen, skriver det jag orkar och vill. Så man får inte hela storyn om mitt liv typ.))

I was born to be somebody.

nu ska jag ut och gå i  det kalla vintervädret.. hehe fyy fan va kallt det är. Asså jag har kommit på en sak jag bablar som faan, fast iblan tänker jag på det och håller käften.
Ska gå ut och gå helt ensam :( hhaah ne men ingen orkar följa med så får gå med min dumma hund ist.. hehe hon e jobbig, gillar lixom inte hundar.eller ba ibland men iaf, tagga kylan förr fann

Maybe I'm crazy

I remember when, I remember, I remember when I lost my mind

Does that make me crazy?
probably

Well, I think you're crazy
Just like me

Maybe I'm crazy
Maybe you're crazy
Maybe we're crazy
Probably

Uh, uh

let the noise run through your head.

men va jag e bra på att uppdatera..
Men ah jag orkar inte ha blogg igentligen men ändå så ee men ska nog bättra mig på uppdateringen.
Men just nu känner jag att jag bara vill iväg. Typ till australien eller något annan exotiskt land. Bara bo där och ba vara lixom. åh skulle dö för det. Men det roliga är att pappa får massa erbjudande att flytta till tex brazilien och så men de tackar lixom nej? what thaa fuck lixom!
Och så saknar jag ridningen så sjukt mkt va. Bara sitta på en häst rygg och flyga fram i skogen typ.. åh det var så sjukt mysigt i australien när vi red där så var det lite annulunda än har i sverige. Man lixom bara red typ? haha svårt att förklara men iaf så brukade vi rida ut i skogen och bara gallopera runt och klätra med hästarna och så är ju naturen så sjut fin där. åhh vill så flytta utomlans just nu.
Men fan vad jag bara bablar om allt och inget typ? fyy måste typ sluta. Men nu ska jag ta en dush och sen så vet jag
inte riktigt vad som händer? det e kaos.. haha ne men ah




i cannot unlove you

dushad och klar för skolan imon då! tagga då va! haha.
Shadi gick nyss hem hon kom förut så satt vi och pratade ett tag om allt och inget typ? haha asså jag och shadi när vi ska säga hejdå är helt omöjligt.. haha vi kan typ hålla på hur länge som hälst med att bara säga hejdå typ.. hahaha Och man kan inte vara med henne utan att skratta.. hon e helt hilarious. Man kan inte annat än att älska henne! Åh saknar henne så sjukt mycket vi träffas typ alldrig mer det blir typ en gång i veckan. Och det är nog tack vare yogan som vi gå i tsm på onsdagar sen blir det inte mycket mer. haha en gång i veckan är ju alltid något men det blir typ inte änns det ibland.

Men nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Asså jag har fått en sjukt dålig varna.. jag blir svin hungrig när jag ska gå och lägga mig.. och det är inte bra, för då kan jag inte somna för jag e hungrig, och då tar jag något att äta och man blir ju fet av "natt mat" typ så icke bra. Måste vänja mig av med den. Så nu går jag och lägger mig med hungrig mage.

godnatt. shadi och jag i sommras



BITCH PLEASE.

När jag är 18 ska jag tatuera mig. Så jävla snyggt är det. Iaf så vill jag då ha något som betyder något.. hehe det kanske alla vill? ah jag har redan tänkt på någon text vi hand leden, men ska det stå på engelska eller på svenska? Om jag bor kvar i sverige vill jag ha på engelska men om jag flyttar utomlands vill jag ha på svenska... Det ska iaf stå något i stil med "never give up" typ. Eller så vill jag ha typ samma text skrivet på axel, nacken eller foten kanske? eller baksida lår? eller på sidan på rebenen typ? Men tror jag vill ha på andleden det tycker jag är sötast.. fast jag har så fula händer så kanske inte? åhh fan va jobbigt det blev..
Men ska nog försöka få det gjort innan jag e 18.. hehe
Hade ju tänkt att göra sånn med svart henna som försvinner efter en månad eller nått men så kunde man få jätte fula ärr om man var alergisk mot det och man vill inte chansa..


Godmorgon

Ny blogg, för den andra blev kaos.. yes så ärt.

Idag och igår är jag iaf sjuk, mår ganska jätte dåligt faktiskt. Men idag ska jag göra klart alla dumma läxor som vi har denna veckan. Asså jag stör mig så sjukt mkt på skolan. Dom e typ helt efterblivna. Serri asså ska man inte gå i skolan för att lära sig? Men ne då ska vi få massa som vi ska göra hemma ist? I don't get it serisly man. Som med matte läxorna tex, jag fattar ju nada så då kan jag inte göra dom? Men om jag inte lämnar in läxorna så blir det inget g för lilla mig? Och vi kan tex engna en hel lektion för att typ gå igenom läxan? Man går ju i skolan för att göra grejerna där? Så man kan vara ledig och tex träna eller andra aktiviteter. Men ne då ska man sitta hela tiden och göra alla läxor? Asså det roliga är att vissa lärare ba "ska vi ha läxa? ah det har vi.." så dom känner typ att de måste ha läxor för att typ?
Det borde lixom vara om man inte han göra något på lektionen så kan man ha det som läxa?
ahja.. skitsamma hehe. Ska plugga nu iaf.


pappa the master photograf. bilden är tagen i indien

RSS 2.0