WE WERE BORN TO DIE


(Klicka på bilden)(bilden är från julen)

Systrarna franklin vem är snyggast tycker ni? jag tycker Tilda är snyggast faktiskt.
Ingen har smink som ni ser och jag ser ut som en bajs medans julia och tilda ser ju bra ut med frisk hu och sånn skit, och ögonbrynen tex så jag fixar som håller på och färgar och skit och dom ser ju ändå typ ut som deras och de gör nada med sina, och jag försöker få fin hu med massa skit men ändå så ser jag sämmst ut i huden och serriöst jag tror knappt de använder massa produkter hela tiden. Och jag är den ända som TRÄNAR av oss men ändå är det jag som är fet. Dom tränar ingen! Asså inget!!!! och dom är pinn smala och fina men jag som tränar ser ut som en uppsvälld tunna... + att jag har världens fetaste mage. ah åsså lite med grejer som jag inte vill skriva här hehe. Men jag e typ det svarta fåret i familjen vad det nu betyder men den som e dålig, det hade lixom varit så mkt bättre utan mig i familjen. Jag passar inte in helt enkelt. Fast det ända possetiva med mig är att jag har LOCKIGT hår! hehe dom har ju fan spiktakt hår! heheheh men nu har dom inte det typ längre? för dom har blonderat sönder håret så då blir det typ lite vågor i det? ah så där försvann mitt pluss.

serriöst kolla vad tilda e snygg igentligen!  hon kan vara redigt snygg när hon vill asså ska försöka hitta några bilder och lägga ut på henne så får ni se!

men guu vad bilden var cp den e typ gul? eller nått men iaf. Och mina lockar som ni ser e mina äkta ba så ni vet hehe(fast jag får hjälpa dom lite nu för tiden för håret e lite för kort och slitet.)


S O M M A R V S V I N T E R





ALLA bilderna e privet lixom så sno dom inte hörru.'



Gick till skolan med min nya ryggsäck men låtsades som att det var en rymddräkt


söndag

varför fan i helvete kan jag alldrig hålla käften? ne jag måste säga som jg tycker hela jävla fitt tiden. Jag kan ba inte hålla käften i en sekund ne jag måste förstöra allt hela jävla tidne om jag inte pratade så jävla mkt hade allt varit mkt bättre nu.
åh orkar inte med mig själv.
åsso klagar jag ba.
men men idag ska iaf till mässan med tessa, sen ska vi ha gäster and i guess jag måste vara hemma då? sen ska jag nog ta en spring tur i rud ikv eller nått?

nej fuuuucckkk nu komm jag på att ag har musik prov imon! nej åh det förstörde min dag ännu mer! :(((( neeeejjj:(((((

och just det jag pratade med pappa om att göra en sånn här tattooering och han sa faktiskt att han skulle tänka på det!!!! hehe hade ju tänk göra en på handleden men så tänkte jah att jag kan göra denna först och sen kan jag göra den på handleden för jag vet lixom inte vilken text jag ska ha om jag gör på handleden.


slutar nuuuu

slutade nu, såå sitter och väntar på min buss. jätte kul faktiskt hehe haha ne men känner för att resa bort nu eller det gör jag hela tiden.. men nu spicielt för jag läste detta:

The most glamorous part of your job?

Getting to travel to the most beautiful islands and most luxurious hotels in the world

det är candice som tycker så då hon victoria sectret modellen..
men nu måste jag dra! anarsh missar jag min buss!

Känner lite så här.



fan har press på mej nu ska bli pang tills sommarn för fan!!!!! och så fitt skolan ska man höja sig i oxå! Så få kämpa nu seeriöst asså!!! nu ska jag ställa allt tillrätta!!!!!!!!
blev helt plötsligt väldigt pepp för att lyckast typ? Så nu ska jag baka en kaka och gå ner och köpa en godis påse sen ska jag nog banga plugget och kolla på en film? vad sägs? Och så när jag ändå är där nere kan jag ju lika gärna köpa en pizza right? hehe bra. Asså fuck denna blogg heheh hahaha jag är så jävlaaaaaaaa patetisk. Ne ska sluta klaga nu det blir ju lite tjatigt anarsh då lixom.



Hey I just met and this is carzy



Hittade den på PKs blogg som ni hittar här : http://elinpk.blogg.se/

COLOR YOUR HEART




Sinnes va snygga tycker jag! åh man blir så glad av färgerna asså! ska fan köpa alla tre! heheh
Finns på gina för 199kr



I moonwalk what do you fuckers do?



I hate you bitches go die.


I Dream To Be That Beautiful Girl One Day.







It's morning, you wake, a sunray hits your face Smeared makeup as we lay in the wake of destruction Hush baby, speak softly, tell me you're awfully sorry That you pushed me into the coffee table last night So I can push you off me Try and touch


(fotto:min syster)

Du är kännslosvall jag är kännslokall.

MEN SERRI DÅ SERIGE!!!!...... hahah det börjar ju likna "DET SNÖAR" nu asså... hahaha..haha..
Asså bra uppdate vet ännu en gång men tror det kommer bli så på helger och lov.. då e man busssybussy?... ellörr?

hejhopp jag e bra på att blogga veeet



Hejsann dåsan jag e så bra på att blogga. men så blir det när man har fullt upp.. hehe öhhh
asså måste säga att ricinioljan funkar bra som fan som ni ser på bilden åvan!


Man kan inte leva om man inte dött några gånger.


Fuck life...

it's going to fuck you anyways.

I could've been a Princess, You'd be a King Could've had a castle, and worn a ring





Marry Me I Made You Pregnant.









All I wanna do is "bang bang bang" And "kkkaaa ching"


känner att jag hatar mitt liv just nu. Hatar att känna så. Känner att vad gör jag lixom som är bra? öhhm
och jag hittar inget dummt spa eller resa till sportlovet.. :( allt e typ slut?

Lysnar iaf på mina lovers nu ♥♡♥♡♥♡♥

nitonhundranitti någonting var back in the days.

Fan va kul jag har jag dör typ. åhh jag vill bara bort just nu, flyga iväg någonstans varmt soligt..
Asså det finns ju inget att blogga om på skoldagarna...serriööst? Men jag ska iaf träna idag, med tessa? lovisa och elin. tagga... ne ush jag e så fet. Hehe ne nu ska jag sluta klaga.
Fin man va idag va.


I G u e s s I ' m A F o o l I n L o v e


Tröjan du hatar är jag.



åh helleevetteee vad jag e fet.. vet ni vem som tryckte i sig en hel chokladkaka? eller inte en hel det e ju faktiskt två bitar kvar..

men men nu ska jag fan banta. INGEN MAT PÅ 3 VECKOR! HERE I COME!!.. eller? ne inte va haha lite för fet för att klara det. Så nu ska jag träna.. haha trodde ni va.. hehe ne men det skulle jag kunna om det inte var så kallt ute för jag fryser så så jag vill inte gå ut.. så istället ska jag hitta en till choklad och proppa i mig? ne för det e bara en mörk kvar och det e inte gått :(




Urbantåg.

Tack ni behöver inte säga det. Ja jag vet jag e bra på att uppdatera. Yes bloggen går alltid först. Ofc.

Hade nationella svenska idag. Anteckna tack. Men kom försent. MinA cp bussar var ALLA försenade. Så är det. Anteckna igen tack.


Idag på skolan på Roliga geo/sam lektionen. Sofia och Lovisa, sötisarna

Mina älsklingar...


med bauerrr lover




svar dåee. jag har använt den 2 ggr nu så vet inte riktigt om resultatet än då. Och nej där är inte alls jobbigt att tvätta ur som vissa säger. Men det är rå fett, jag tycker det är jobbigt att fördela i håret.


blond,blond,blond?

ska jag blek håret blont??? julia och tilda har ju gjort det nu båda två. Eller ska jag vara den udda systern som har rått,rött,blont,brunt hår? What sall I bee??
tror jag prövar att bleka sönder det? ha? ja nej?? ska jag skaffa lugg när jag ändå åller på??? som tilda?? hon blev facktiskt söt i det
Köpte iaf urbanears idag. det fick bli vita som jag tänkt från början.
(bild kommer snart på tildas blonda hår)

SOME DIE YOUNG, some are already dead.



(KLICKA PÅ BILDEN)



JAG KRASCHAR ALLT, HELT FUCKED UP ÄRO JAG.


onsadag



idag ska vi åka skriskor.. yee.. ne orkar inte. haha fin bild va det är fårn förra vintern då jag e den med hel rosa, snygg man e va?? heheh

RSS 2.0