do everything everyone tells you not to do.



jag ser det snöar det var väll roligt hurra.
nej inte fucking kul. Asså jag lackar sönder på snön inte nu det går inte det e inte ok!
nemen oj det slutade precis nu i denna sek typ. Najjs bajjs.

ShadiGolchin.


Until we bleed.

åh denna låten är så bra. Den tar fram tårarna varge gång.

Fuck your apples hard. But fuck me harder.

Är hemma från yogan nyss och är så sjukt trött kommer nog sova som en lite bäbis. Men innan måste jag ficksa massa..och det orkar jag intö.


Shall I Jeffery?

Ska snart på yoga. fast känner mig jätte otagg just nu? få se om jag orkar men det kommer jag men ah ändå.
Har inte så mkt kul att säga. öhhmm?
söta bilder jag hitta va. jag och tilda längst ner super snygga?


Du gör mitt liv till ett helvete-mig själv. hhahahahahahahah



mumms va jag e söt eller vad tycks?
hehe neeee men va kul har tagit tildas dator nu och hade tänkt att blogga men om vad??? inget för jag har så kul liv så jag vill lixom skriva allt här? ne inte precis. höhö. inget jag vill dela med er losers iaf. hahah skojja ba hehe höhöh.
Bra att inte hela världen läser min blogg för jag e ju för ful asså. usshepusshee. hhaha måste sluta vara så konstig.

åhh nu ringer det. Tänker jag svara? nej. hehe fuck you som ringde.

asså jag var tvungen att söka på google om man stavar helvete med två t haha. för el tessa har lärt mig att söka upp alla ord som jag inte kan stava så kommer det rätta upp. Smart vaaaa? neee ska nog jogga nu? och så skulle hon inte det ;pPpppPPPPPPPpppPPpPPPp

Boyfriend



För er alla sega som inte REDAN har lysnat på denna bör göra det genast.

Bra upp lixööömmmm

Hehe bra på att uppdatera i know lixöm. Men orkar inte har no comp lixöööööööömmmmm. Så ah det blir så då. Den e ju på datorn.  oj nej jag menar lagning. haha ööhhhh 

Var ute och gick med bauer i typ 3 timmar hurtiga tjejor. Fast vi skulle joggat igentligen men det blev ju inte sååå. Men sen när man kommer hem vid typ nio och då e mammsen och pappsen hemma och så har det för en jääävvlla gåååånggg lagat mat eller köpt haha och så har det köpt reben! gaaaahhhh!!!! gått va? mm men fick man några? nej för då har tjockisarna ätit upp allt :(((

och så ba pappa ba "men det finns pasta i köket" ha ha ha jätte kul va? jag äter inte änns pasta :( så då får man svälta. haha fat jag gick ju på en diet som var så var så att jag inte åt något efter bamba alltså lunch. hehe så men nu får jag kli damp! gaaaaaaa måste nog dusha igen!

höhö så jag assööööö

Minns mig som en människa



Vill vara precis som du tror som du tror att jag är.


nej jag har inte fucking tålamod hela fuckingjävlahelvettetttsdagen!
serriöst jag lackar bajs typ på detta.
ska nog sova nu mår inte så bra tror jag.asså jag tor alla love my super blogg den e ju så brao lixööm. Eller nått? fattar ni not.  men så kul att jag tro jag dör. haha så kul e du irm. helt sjukt. asså hoppas ingen läsre detta fy pinsamt. haha tror jag ska ta bort detta inlägg eller vd sägs?
nee just det ska ba sno ett par brallor av min kära syster nu när hon inte e hemma hehehe...
se om jag kan ha dom imon kanske? vad trors? ahja ska sova nu, tidigt för en gångs skull.
söt man e nu va?(klicka på bilden)

ett sätt att se på saken. brukar svälga dina lögner mest för att få känna smaken



Typ hela veckan avklrad. Tagga helg då. Ne e inte alls tagg? Jag orkar inte med mig själv längre.
(klicka på bilden)

allting var så enkelt då.. så var det inte det ;ppPPppP


Saknar det som inte finns



Känner ni igen dessa sötnosar?

haha jag och tilda i australien och små söta pappigojjor. (tilda rött och jag i blått med det sharmiga smileyet)
Jag har på mig den snygga idrotts skoluniformen. haha ussh vad jag hataded att ha på mig dom fula kläderna ussshhhee busshhh. srriöst klänningen som man var tvungen att ha på sommaren var det fulaste jag någonsin har sett. hahaah
Men saknar australien så sjukt fucking mkt vaaa! kolla lixom det växer palmer ute i skogen som man ser i bakrunden på bilden, vi står på vår balkong. åhh det var så finnt. och varmt åhhh vill dit nu.
Vi hade ju pool där så när man kom hem från skolan hoppa man i poolen ba så najjs!
Och jag solade inte så mkt då det var lixom i 4 vi åkte så iaf jag var ändå gullenbrun över heeela kroppen året runt lixom! sååå fettttt najjs bajs.

hehe min dator e fortfarande på laddning så har denna fina dator som e 10000 år gammal eller vi hade den i australien iaf så hittade massa söta bilder... hehe för jag e så duktig på att plugga så jag gör inte alls mamma onödigt ist för att plugga hehehe..
Ska ha omprov imon i hist och kan inget så måste plugga nu! och sen kanske omprov i matte oxå. åhhh hatar att vara så dum typ? vill vara smart! hade varit så mkt enklare.

My Boys


för er dumma som säger att jag inte är tjock.



jag är en fet gris i en häxsas kropp.

hahahah första bilden e en morgon bild och den andra är från idag eftermidda.
Men asså när jag sitter ner så blir det ju fan eeee försöker komma på något som e korvigt men det finns inget som beskriver min fula mage. ush
men iaf så när jag e fet så blir jag fet överallt serriöst(måste serriöst sluta säga serriöst) mina fingrar blir som prinskorvar som dom e nu. och sen min sexiga dubbelhaka, bert. mkt fin är den. Den är bästis med Kalsson.


Men jag går fortafarnade på min fina diet, GI dieten eller metoden vad det nu heter. Men det går ju sådär eftersom jag äter upp alla morötter och salad och allt kött och all frukt (även fast jag inte får det i min diet) så det finns ba bröd kvar? så har ätit bröd idag. inte bra. känner mig så dålig. och så har dumma mamma köpt kakor sånna ballerina kladdkaka som man doppar i mjölk och då kan man fan inte hålla sig så har ätit upp halva det paketet idag inte bra.
Men det finns lixom inget att äta anarsh hehehhe..

Men ska nog gå ut och jogga ikväll eller nått. Tycker det e mysigare än att springa ensam på friskis för alla e så lata och orkar inte träna? eller något.


Katter ööör Knas.



asså serriöööst jag lackar sönder på min familjs katter! usshhhhh. Detta e vad de gör på dagarna.
Varge äckliga dag
när man kommer hem så hittar man dom här. Bland dom rena handdukarna och i handfatet.
Ush hatar katter.


Fake boobs, fake hair, fake eyelashes, fake nails, fake ass, fake whatever else. Bitch, are you sure you're not made in China?




oj vad har hänt med tummen lixom? den ser inte ut så i verkligheten. har iaf fixat naglarna, känndes asss gött faktistk man känner sig så frässhhh. så ska försöka ha dessa på ett tag och sen göra nya mkt oftare lixom tror jag.

hahah känner inte att jag e super på att blogga men pallar lixom inte ba "hej detta gjorde jag idag! åh fuck va kul det var och så blablabla.. " ah typ så så då bloggar jag ba typ som jag gör dåligt hehe.

Men jag vill inte att hela fuccckkking väääärrden ska veta allt lixom tyiipp eller nått? eeellöör ah men typ

tror inte änns folk vill veta då skulle du undra vem fan jag e och vad jag håller på med? ne kanske inte meb typ? eller inte? vem vet heheheeh usshhhhhhhh vad jag e dålig på att blogga

men allt jag skriver på bloggen får man ju äta upp förr eller senare som ett tag skrev jag typ allt jag kännde. kanske inte så smarty gjort? ne cp fittit gjort. Så vill inte det längre. Det e ju ändå ba en blogg lixääm.

det var ju väldigt kul mmmmmmmm jätte.

asså jag önska man kunde göra en jätte stor punkt typ. som man kan ju göra flera "!" sånna utroppstäcken(heter det så?))) men om man gör felra punkter blir det ju "....." så inte bra. så en mega fet punkt skulle behövas.


mina bebisar har äntligen kommit hem!




åh visst e dom fiiiina? hihi love is in the air här hemma nu asså!;))
tyckte bilden blev ganska fina LOVE tildas kamra asså. mumm den e bra!



Bad boy



HAHAAHAHA! fyfanvakulööö! hahaahhahahah

nelly.com


Kollade på balklänningar och hittade dessa super söta tycker jag tycker mest om nr 2 och 4 alltså den röd-rosa och gula.
Vill ha något färglagt och kort och sött så ah den med svart var ba mest snygg så den fick vara med ändå. hehe
dom finns alla på nelly.com


och så hittade jag dessa som jag fasnade för. fast som klänningar ba då.

Moi sitero el twinio




my dear belowed twin.

L o v e I s Y o u




Förtrollad som aldrig



Förtrollad i dom! ÅH love!



And We Danced


tagga måndag. åh orkar inte och jag orkar verkligen inte blogga nu så hejdå. E lite irriterad på lite många personern. ushh. solat idag iaf. och varit ute och gått. gammal bild. e nog lite fetare nu i think. inte för jag var smal där men jag är super mega fet nu. Åh och jag har ätit glass och choklad denna helgen. usshh tog en glass igår med dalia och tessa och julia på torget ush inte bra och så hade mamma köpt choklad igår så åt jag upp de sista idag. inte bra.

Fast nu får jag inte äta mer idag för nu är den 8 minuter över 6 och man får inte äta något efter kl 6 så nu ska jag upp och borsta tänderna så jag inte ska äta något mer idag. För om jag gör det tänker jag på att mina tänder mår bra att jag inte äter något och man får ändåp inte äta något efter man borstat tänder det ska vara en timme emellan tror jag det var.

Sen tagga plugga då. Fast alla vet att det alldriig kommer att hända. Så då blri det tagga Wallander då va!
Fan va jag är sur! Fuck you din bög!



What can I say? I'm fucked


jag och elin och sen dalia och simon
Kanske inte värdelns lyckadeste kväll men bättre lycka nästa gång. Alltså idag! hehehehe


tor 18.39 8 mars 2012

Hemma hos bajan. Ska gå ut och gå en promenix. Min fula dumma ps(dator)(för min mac e på lagning) funkar inte den e cp åhhh gu orkar inte med den!!!!!!!!

Så det kommer inte bli något direkt bloggande tills min kära älskade mac e fixaad!


Lilla tessan för ett tag sen, söt eller vad säger ni?





Give you heart up.


Bajjan i fejjan


Söt du e gullet! Du betyder så mkt babbbyyy!!

Det är vissa som jobbar för att tare you down bitch.

(asså ibland kommer jag ba inte på allt på svenska så då bir det engelska som får fylla in, asså måste säga I love to prata engelska)

Men iaf så jag hatar serriöst hatar vissa personer för de är så elaka de är sä jävla in i helvettet elaka. Pure hat i dom.
Så onska nmi visste hur mycket ni kan såra en person med det ni klämmer ur er. Ord säger mer än tusen saker? Ord kan döda helt enkelt.



har lämnat in min dator idag på lagning men ska försöka blogga ändå.



Du gör mig så glad din bajs!


hahahahahahhaahahahhhahahahahah!!!!!!! va ba tvungen att dela detta fina! döda mig inte ba!

Have I Told You I Love You Deeply Lately?



well I do.


True story bro


HAAHAHA SÅ SANT VA!
måste ärkänna gör detta typ varge gång..



haahah så mig va


hahah så sööööttaa


So, baby, I'm a set you free, Yeah I'm a set you free.

Sitter och väntar på att käraste walander ska börja och bb svårt val båda är vid samma tid.. men tror det blir walle asså för bb kan jag se imon för e nog hemma imon mår inte så värstans lixöm.
Asså jag har ätit så sjukt mkt denna helgen eller idag och igår för då mådde jag ok. För man blir frisk om man äter right?  så jag har helt enkelt ätit vill lixom blir frille.

Så nu ska jag gå ner och ta glass dåeehhhhhheee?? heheeh ah om jag får för mammsen... hon tycker jag blir fet.. eller e fet.. sååå för bjuda henne så blir hon glad så får jag med? hööhöh eeee åh bajs va min hals gör ont.. :((
åh fyyy har his prov på tis och jag har inte pluggat nått... :((( böhöh stackars meeejjj...


Osminkad ful bajs på bilden, nyvaken oxå
(klicka på bilden)

Gör D-vitamin än glad?





Asså jag tror serröst man blir glad av D-vitamin.. ellör? eller så är det för man e snygg på sommarn så blir man glad?

Men iaf fall nu orkar inte jg skriva mer e bajs sjuk mår piss men 10000ggrr bättre än igår iaf.. kunde typ inte röra mig för då känndes det som alla senor och ben skulle spricka sönder i 100000 biltar!
åhhh.. nu orkar jag inte skriva mer får ont i huvert.

Bilderna e från i sommras asså typ snat ett år sen, fuck va tiden rinner iväg


vill ha sommar tyipp och utomlands tack



RSS 2.0